Servicii: Conditii

Asociatia trebuie sa aiba un presedinte legal ales (p-V al Adunarii Generale), cu care sa putem colabora si comunica.

Proprietarii sa nu perturbe nejustificat activitatea firmei si a personalului nostru.

Orice sesizari/reclamatii/solicitarii se vor face in scris dupa o documentare prealabila si se va depune la sediul firmei noastre, unde va primi un numar de inregistrare si un termen de raspuns.

Zilele stabilite pentru incasari sunt doar pentru incasari. In cazul in care membri asociatiei au diverse nelamuriri sunt rugati sa completeze un formular sau sa se prezinte la biroul firmei unde sa discute direct cu conducerea, urmand sa primeasca toate explicatiile necesare pe loc sau in cadrul sedintei de comitet a asociatiei dupa prima sedinta de comitet a Asociatiei de locatari.

In orice ancheta de probleme tehnice sa existe o persoana ( presedintele sau responsabilul delegat) care sa se ocupe de actualizarea numarului de persoane din apartamente  si de anuntarea situatilor de urgenta.

Disponibilitatea membrilor asociatiei de a avea un bloc civilizat si de a face investitii in acest sens.

Analiza rezultatului activitatilor planificate si identificarea resurselor necesare optimizarii activitatii.

Prezentarea situatiei financiar –contabile a Asociatiei , situatia restantierilor, a platii facturilor, a fondurilor de rulment si reparatii si a activitatilor bancare.

Atat trecutul cat si propunerile sunt prezentate clientului in Adunarea Generala pentru ca aceasta sa ia hotararile corespunzatoare.

Login clientiContact

S.C DINCAS LUMAN SRL
Sediu str Metianu nr 9 ap 8
Tel birou: 0357/ 411 073
Mobil: 0758 797 007
E-mail: office@administrarearad.ro